ПОСЕТА КОМПАНИЈИ„HBIS GROUP Serbia“

ПОСЕТА КОМПАНИЈИ„HBIS GROUP Serbia“

Након конструктивног састанка, који је за циљ имао мапирање адекватних кадровских потреба и потенцијалне израде нових образовних стандарда квалификација, кренули смо у обилазак складишта сировина за потребе агломерације и високе пећи. Имали смо прилику да видимо нову агло линију, која је направљена по најновијој расположивој технологији.

Након проласка поред високе пећи, упутили смо се ка челичани, конверторском делу где се производи челик и ка радијалној котурмашини која производи слабове. Поред тога, обишли смо топлу ваљаоницу где се производе топло ваљани котурови и хладну ваљаониву постројења декапирнице тандема жарионице као и постројења за дуплу редукцију хладно ваљаног лима.

Овим путем изражавамо велику захвалност на срдачној добродошлици руководству компаније – генералном директору (Jimbao Chang-у), извршном директору за производњу (Владану Михаиловићу), директору сектора за људске ресурсе (Предрагу Ивићу), директору Агломерације (Слободану Костићу), директору челичане (Слободану Тодоровићу), генералном менаџеру примарне производње (Миодрагу Минићу), директору хладне ваљаонице (Александру Ђуги) и верујемо да ће металургија у блиској будућности у Републици Србији снажно напредовати.