ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ НА ЗАЈЕДНИЧКОМ УСПОСТАВЉАЊУ ПЛАТФОРМЕ САРАДЊЕ „ОБРАЗОВНИ ТРЕНИНГ ЦЕНТАР ПУТ СВИЛЕ СРБИЈЕ И КИНЕ“

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ НА ЗАЈЕДНИЧКОМ УСПОСТАВЉАЊУ ПЛАТФОРМЕ САРАДЊЕ „ОБРАЗОВНИ ТРЕНИНГ ЦЕНТАР ПУТ СВИЛЕ СРБИЈЕ И КИНЕ“

У Покрајинској влади АП Војводине уприличено је потписивање Споразума о сарадњи на заједничком успостављању платформе сарадње „Образовни Тренинг центар Пут свиле Србије и Кине“ између високошколске институције „Ningbo Polytechnic“, компаније „Haitian Group“, Канцеларије за дуално образовање и Национални оквир квалификација и Института за Појас и пут .

Платформа за сарадњу „Образовни Тренинг центар Пут свиле Србије и Кине“ представљаће оквир будуће сарадње „Ningbo Polytechnic“ и „Haitian Group“ са заинтересованим високошколским установама у Републици Србији у области дуалног образовања.

Она ће служити промоцији дуалног образовања, развоју заједничких студијских програма по дуалном моделу у области мехатронике, размени наставног кадра и студената као и стипендирању изузетно надарених ученика од стране компаније „Haitian Group“.

Потписници споразума су: проф. ZHANG Huibo (секретар партијског комитета „Ningbo Polytechnic“), г. CHEN Xing (генерални директор организацијског развоја „Haitian Education Technology Group“), проф. др Габријела Грујић (директор Канцеларије за дуално образовање и Национални оквир квалификација) и др Бојан Лалић (директор Института за Појас и пут).

ВИДЕО