ПОТПИСАН МЕМОРАНДУМ О РАЗУМЕВАЊУ СА „VISA CEMEA HOLDINGS LIMITED“

ПОТПИСАН МЕМОРАНДУМ О РАЗУМЕВАЊУ СА „VISA CEMEA HOLDINGS LIMITED“

Директорка Канцеларије за дуално образовање и НОКС, проф. др Габријела Грујић, са директором „VISA CEMEA HOLDINGS LIMITED“ огранка у Београду, господином Владимиром Ђорђевићем, данас је потписала Меморандум о разумевању који подразумева сарадњу Канцеларије за дуално образовање и Националног оквира квалифиакција и „VISA CEMEA HOLDINGS LIMITED“ огранка у Београду.

Сарадња ће бити успостављена у области развоја предузетничких компетенција ученика средњих школа. „VISA CEMEA HOLDINGS LIMITED“ као друштвено одговорна компанија изразила је жељу да подржи концепт дуалног образовања кроз стипендирање младих предузетника. На овај начин препозната је важност развоја ученика, њихових идеја и креативности, који стичу знања кроз дуални модел образовања.

Остварена сарадње између Канцеларије за дуално образовање и НОКС и „VISA CEMEA HOLDINGS LIMITED“ представља стуб новог вида подршке личном развоју младих, кроз промовисање дуалног образовања и развоја предузетничких компетенција младих у Републици Србији као једног од приоритетних облика сарадње привреде и образовања, а у циљу развоја људског капитала за технолошко и иновационо предузетништво.

ВИДЕО