ПОСЕТА ДЕЛЕГАЦИЈЕ СВЕТЕ ЛУЦИЈЕ ВАЗДУХОПЛОВНОЈ АКАДЕМИЈИ

ПОСЕТА ДЕЛЕГАЦИЈЕ СВЕТЕ ЛУЦИЈЕ ВАЗДУХОПЛОВНОЈ АКАДЕМИЈИ

Директорка Канцеларије за дуално образовање и НОКС, проф. др Габријела Грујић, заједно са Мирославом Кнежевићем, представником Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, дочекала је делегацију Свете Луције коју су чинили – министар спољних послова, међународне трговине, цивилног ваздухопловства и дијаспоре, Њ.Е. г. Алва Баптист и заменик шефа мисије амбасаде Свете Луције у Вашингтону, г-ђа Ширнаја Стивен.

Посета Ваздухопловној академији отворила је перспективу потенцијалне сарадње и огледала се у приближавању нашег националног ваздухопловног тренинг центра, у коме смо на једном месту објединили средње и високо дуално образовање, као и могућност развоја неформалног образовања.

Важно је подсетити да овај тренинг центар представља национални ваздухопловни тренинг центар за школовање кадрова за потребе домаћих и страних компанија. Завидна перспектива центра огледа се у капацитетима и овлашћењима која ће поседовати и бити међу три највећа ваздухопловна центра за обуке на европском тлу.

 

Видео