Грујић посетила Стару Пазову поводом свечаног отварања вртића у саставу компаније МТУ

Грујић посетила Стару Пазову поводом свечаног отварања вртића у саставу компаније МТУ

Директорка Канцеларије проф. др Габријела Грујић посетила је данас Стару Пазову како би присуствовала свечаном отварању вртића „Авиончић“ који се налази у склопу компаније МТУ (Maintenance Serbia).
Будући да је идеја о изградњи вртића заједнички пројекат компаније МТУ и општине Стара Пазова, присутнима су се обратили директор компаније МТУ Rainer Becker и председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић.
Ово је само још један у низу примера позитивне праксе компаније МТУ која такође доприноси развоју и промоцији дуалног образовања у Србији кроз сарадњу која траје од 2019. године са ваздухопловним тренинг центром. Подсетимо се, захваљујући овој компанији од нивоа средњошколског образовања напредовало се до формирања Високе школе струковних студија Ваздухопловна академија.
Компанија МТУ један је од највећих авио лидера у свету, компанија која пажљиво ослушкује своје запослене и тржиште, као и локалну заједницу са којом директно комуницира ради задовољења свих њених потреба.
Следећи корак ове велике компаније јесте и реализација једног дугорочног пројекта који подразумева изградњу и комплетно опремање новог објекта у оквиру Техничке школе у Старој Пазови.