ДОДЕЛА ЈАВНОГ ПРИЗНАЊА „ПОВЕЉА ГРАДА ВРШЦА“ ДИРЕКТОРКИ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА ДУАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ И НОК ПРОФ. ДР ГАБРИЈЕЛИ ГРУЈИЋ

ДОДЕЛА ЈАВНОГ ПРИЗНАЊА „ПОВЕЉА ГРАДА ВРШЦА“ ДИРЕКТОРКИ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА ДУАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ И НОК ПРОФ. ДР ГАБРИЈЕЛИ ГРУЈИЋ

Директорки Канцеларије за дуално образовање и НОК, проф. др Габријели Грујић, припала је изузетна част да на свечаној академији, уприличеној поводом Дана Града Вршца и славе Светог Теодора Вршачког, прими јавно признање „Повеља Града Вршца“ – за изузетан допринос у остварењу капиталних развојних пројеката Града Вршца.

» ВРШАЦ – град са историјом, душом, смислом – инспирација која је у мом доживљају била „свето тројство“ али и изазов који је допринео да Ваздухопловна академија представља круну модерне историје града. Поред тога што ће на лето постати највеће градилиште у области образовања, кроз пројекте реконструисања студентског департмана, писте, павиљона, ресторана, опремљеног центра савременим авионима, Вршац и Ваздухопловна академија представљаће моћну образовну платформу за наше младе.

Повеља која ми је додељена, обавезује ме да заједничким снагама наставимо да градимо њихову перспективну будућност, а да нашу заједничку славу крајем 2025-те или почетком 2026-те године, прославимо кроз све оно што смо, као тим, изградили за сигурно небо над Вршцем и сигурно небо над Републиком Србијом! « истакла је проф. др Габријела Грујић на свечаној академији.

ВИДЕО